Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

FAQ

Antwoorden op veelgestelde vragen

 • Wat is BASN? +

  BASN is de afkorting van Business Associates Sportpark Naederhuyse. Dit is de businessclub van Sportclub Westervoort.
 • Wat is het doel van BASN? +

  Het doel van de vereniging is het exploiteren van een businessclub en het vormen van een netwerkplatform in de meest ruime zin. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van business-to-business bijeenkomsten, het fungeren als marketingorganisatie en bemiddelaar bij het tot stand brengen van commerciële overeenkomsten ten behoeve van het sportcomplex Naederhuyse, haar exploitant Stichting Exploitatie Sportpark Naederhuyse en haar hoofdgebruiker voetbalvereniging Sportclub Westervoort. Daarnaast organiseert de businessclub (andere) activiteiten en evenementen ten behoeve van haar leden.
 • Wat doet BASN? +

  De hoofdtaak van B.A.S.N. is het binden van sponsors aan Sportclub Westervoort. Dit gebeurt niet op de wijze zoals dat bij de meeste verenigingen het geval is - via een interne sponsorcommissie die eenzijdig gericht is op het realiseren van sponsorinkomsten via reclameborden en shirtreclame - maar via een Business-to-Business (B2B) principe. Tegenover sponsoring worden tegenprestaties gezet, bijvoorbeeld door zo veel mogelijk inkopen bij B.A.S.N. leden, het koppelen van sponsorovereenkomsten aan noodzakelijke investeringen (barterdeals) en het realiseren van een netwerkplatform voor de zakelijke leden van B.A.S.N. via het organiseren van netwerkactiviteiten. Naast het exploiteren van een businessclub houdt B.A.S.N. zich bezig met de commerciële organisatie en coördinatie van de kleding- en materiaalaanschaf, het faciliteren en waar nodig (helpen) organiseren van extra sportieve activiteiten voor Sportclub Westervoort. Dit alles gebeurt in nauw overleg met het bestuur van de voetbalvereniging. Alles met als doel het creëren van een B2B gedachte en samenwerking en daarbij het faciliteren van iedereen die voetbalt middels financiële bijdrages en kleding.
 • Hoe worden de sponsorgelden verdeeld? +

  Sponsorgelden worden besteed aan het:organiseren van extra sport gerelateerde activiteiten voor SC Westervoort, faciliteren van zowel senioren als jeugd- en het kader hiervan, organiseren van ledenontvangst rondom thuiswedstrijden 1e elftal, inkopen van reclame t.b.v. de sponsor uitingen, bijdragen aan Ballenvanger en toernooiboekjes, scheppen en onderhouden van een commerciële basis t.b.v. inkoop van kleding en materialen.
 • Ik wil sponsoren, maar geen pakket afnemen. Kan dat? +

  De BASN heeft met zorg een breed aanbod aan pakketten samengesteld, maar ook sponsoren zonder een pakket af te nemen is mogelijk, neem hiervoor contact op met bestuursleden van BASN. Telefoonnummers kunt u vinden in het hoofdmenu onder het kopje “Over ons”.
 • Ik ben of ken een potentiële sponsor. Wat nu? +

  In ons sponsoringoverzicht op deze site vindt u informatie omtrent sponsorpakketten. Wij hopen u op deze manier een goede indruk te geven van de mogelijkheden binnen de sponsoring. Echter komen wij graag met de potentiële sponsor in contact om nader kennis te maken met elkaar. Wij verzoeken u contact op te nemen met het dagelijks bestuur. Telefoonnummers kunt u vinden in het hoofdmenu onder het kopje “Over ons”.
 • Wie bepaalt hoe het geld wordt verdeeld? +

  De BASN heeft nauw overleg met het bestuur van de voetbalclub (Sc Westervoort). Het bestuur van Sc Westervoort en de BASN bespreken hierin wensen van de voetbalclub, zowel voor de korte als voor de lange termijn. Naar aanleiding van deze besprekingen wordt er jaarlijks een begroting opgesteld. De BASN geeft zelf geen geld uit zonder toestemming van het hoofdbestuur. Feitelijk betekent dit dus dat het hoofdbestuur van de voetbalclub Sc Westervoort waar het geld binnen de vereniging aan uit wordt gegeven.
 • Waarom moet ik kleding bestellen terwijl ik voor een kledingplan betaal? +

  Het kledingplan voorziet in wedstrijd gerelateerde kleding. Voor trainingskleding en accessoires kunt u in onze webshop terecht.
 • Kan ik een bijdrage krijgen voor een uitje? +

  Indien het een voetbal gerelateerde activiteit betreft, is er de mogelijkheid om een bijdrage aan te vragen bij het hoofdbestuur van de voetbalvereniging. Zij beslist dan of zij akkoord gaat met het verzoek. Bij akkoord van het hoofdbestuur zal de sponsorbijdrage worden uitgekeerd door BASN.
 • Kan ik actief worden binnen BASN? +

  De BASN streeft naar een zo optimaal mogelijke bezetting binnen haar bestuur. Informeer gerust naar de mogelijkheden om ons team te komen verstreken. Hiervoor verzoeken wij u contact op te nemen met het secretariaat. Zijn telefoonnummer kunt u vinden in het hoofdmenu onder het kopje “Over ons”.
 • 1