Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Webshop

Bestel zelf je sportkleding!

Hoe werkt het?

1. Bestellen

Het aanmaken van een account is niet verplicht, maar wel erg handig om in de toekomst snel en eenvoudig opnieuw bij ons te kunnen bestellen. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst krijg je van ons per e-mail een bevestiging van je bestelling. 

2. Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21%, tenzij anders is aangegeven. 

3. Betalen

Je kunt bij ons op de volgende manieren betalen: 

  • online betalen via je eigen bank met iDEAL;
  • contant bij aflevering.

Alle online betalingen verlopen via een beveiligde verbinding. Betalingen via iDEAL worden verwerkt door Easy iDeal. Na een geslaagde transactie ontvang je een bevestiging. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, worden de door jou bestelde producten binnen de aangegeven levertermijn verzonden.

Heb je voor de optie gekozen “contant bij aflevering”, dan ontvang je pas de artikelen na betaling hiervan bij de kledingcommissie.

4. Levertijden

In de meeste gevallen leveren wij je bestelling na ongeveer 14 werkdagen, tenzij bij het product anders staat aangegeven. Mocht de levering langer duren dan gebruikelijk, dan zullen wij je hierover zoveel mogelijk vooraf informeren. Je hebt echter altijd het recht om je bestelling te annuleren. 

Elke week is op woensdag tussen 18.00 en 20.00 iemand van de kledingcommissie aanwezig in de kantine van Sportclub Westervoort voor zaken met betrekking tot de webshop. Op deze dagen kunnen artikelen afgehaald worden. Je krijgt hiervan vooraf bericht wanneer jouw artikel klaarligt.

Levering via PostNL is ook mogelijk. De kosten voor deze levering bedragen voor pakketten tot 10 kg 6,95 euro. Dit zijn de standaard gehanteerde prijzen.

5. Clublogo

De bestelde kleding uit de webshop wordt voorzien van een clublogo. De prijs van dit logo is verwerkt in de totaalprijs. Kleding zonder clublogo bestellen via de webshop is helaas niet mogelijk. Let wel, het logo zal niet worden gedrukt op het thermoshirt, de slidingbroek en de sokken. 

6. Persoonsgegevens

De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt gebruiken wij om je een goede service te kunnen bieden en je bestelling optimaal te kunnen verwerken. Wij zullen je persoonsgegevens nooit doorgeven of verkopen aan derden. 

7. Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen die je bij ons plaatst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij vragen over onze algemene voorwaarden kun je altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-22332617 met mevrouw M. Koenen-Berentzen.

8. Tips en suggesties

Zoek je iets dat niet tot ons assortiment behoort, dan horen wij dit graag. We zullen dan bekijken of we dit artikel toch voor je kunnen leveren.

Overige suggesties en tips verzoeken wij je door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier kunnen wij deze Webshop nog meer verbeteren.

Retourneren

Wanneer je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen veertien (14) dagen na ontvangst nog ruilen of retourneren. Uitzonderingen zijn gepersonaliseerde producten die op maat voor je bestelling zijn gemaakt. 

Stuur nooit zomaar bestellingen naar ons retour, zonder vooraf contact te hebben gehad met onze klantenservice. Onze klantenservice zal je retour aanmelden en instructies geven voor het terugsturen van je bestelling. 

Wij kunnen retourzendingen alleen in behandeling nemen met een retournummer! Verder kunnen producten alleen retour nemen wanneer deze in oorspronkelijke staat verkeren en onbeschadigd zijn. 

Wij vragen je het artikel weer goed in te pakken in de oorspronkelijke verpakking, en te voorzien van het retourformulier. Hierop kun je tevens aangeven waarom je het product wenst terug te sturen. 

Van bestelling tot levering

Wanneer je je eigen kleding via onze webshop hebt besteld krijg je een bevestiging je bestelling van ons in je e-mailbox. Onze kledingcommissie controleert de bestelling en neemt deze vervolgens in behandeling. Hier krijg je opnieuw een e-mail van. Je krijgt dus twee e-mails! Je bestelling wordt vervolgens via onze kledingcommissie doorgestuurd naar onze kledingleverancier, Intersport Luijsing te Zevenaar. Wanneer je kleding beschikbaar is bij Intersport zal je bestelling door worden gestuurd naar de kledingbedrukker, Erren Protectie te Arnhem. Na bedrukking is je bestelling klaar om afgehaald te worden door onze kledingcommissie. De kledingcommissie zal een laatste check uitvoeren om ervoor te zorgen dat eventuele fouten kunnen worden onderschept en je niet de verkeerde kleding geleverd krijgt. Wanneer alles in orde is zal je van onze kledingcommissie een e-mail ontvangen dat je kleding afgehaald kan worden in ons clubhuis. Mocht je hebben gekozen om de kleding bij je thuis te laten bezorgen verloopt het laatste onderdeel van het proces via PostNL. Heb je tussendoor vragen omtrent het proces, schroom dan niet om te mailen met de kledingcommissie.

E-mail: ln.troovretsewcs@gnidelk