Als gevolg van de verscherpte corona maatregelen, die zeker tot het einde van dit jaar lijken te duren, zien wij helaas geen mogelijkheid om op korte termijn onze jaarvergadering te organiseren. Zodra de maatregelen versoepeld worden en er weer activiteiten op ons sportcomplex georganiseerd mogen worden, zullen we opnieuw bezien hoe we dit kunnen oppakken.

Zoals velen al op de website hebben kunnen lezen, hebben we de afgelopen periode besloten om de vereniging financieel te steunen bij de aanschaf van de tent voor de overkapping van het kantineplein. We zijn onze trouwe leden dan ook zeer dankbaar dat we in deze moeilijke tijden, ook voor onze voetbalvereniging, gelukkig wel de mogelijkheden hebben om dit te kunnen realiseren.

We hopen uiteraard dat binnenkort het corona virus weer zover onder controle is, dat we elkaar kunnen treffen op ons mooie sportcomplex. Hopelijk zien we elkaar spoedig weer, en kunnen we vanaf het vernieuwde en overkapte kantineplein onze voetbal teams steunen en met elkaar het sociale leven weer verder oppakken !
 

Bestuur Club van 100     

Laden...