Het ene project (zonnepanelen) is net gerealiseerd of het volgende project staat al weer op stapel. Begin april 2017 heeft er overleg plaats gevonden tussen de S.E.S.N. en de Club van 100 met betrekking tot de mogelijkheid van aanschaffing van robotmaaiers.

Op 12 april 2017 is door de firma Vitaro een uitleg en demonstratie gehouden voor de S.E.S.N. De grote stimulator voor de aanschaf van de robotmaaiers is de heer Gerrit Gudden (voorzitter van de S.E.S.N.).

Het eerste idee was om alleen voor het hoofdveld een robotmaaier aan te schaffen maar binnen twee dagen heeft hij de S.E.S.N., Sportclub Westervoort en de Club van 100 weten te overtuigen dat de aanschaf van twee robotmaaiers de beste optie was.

Na een schenking van € 9.000.- door de Club van 100 aan de S.E.S.N. kon de opdracht tot levering door de S.E.S.N. geplaatst worden. De robotmaaiers worden geladen door de net geplaatste zonnepanelen hetgeen overdag gratis is. Alle bijkomende werkzaamheden als de aanleg van stroomkabels en straatwerk zijn natuurlijk weer verricht door onze onvermoeibare Vutploeg.

Door het grote aantal leden van de Club van 100 konden reeds vele investeringen door de S.E.S.N. en Sportclub worden gerealiseerd. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen is het een goed besluit ook lid te worden van de Club van 100. De kosten bedragen slechts €45,38 per jaar. Voor nog geen euro in de week bent u lid en steunt u projecten waartoe de vereniging financieel niet toekomt.

Laden...