Over ons

De stichting Vrienden van Sportclub Westervoort (Club van 100) is in 1997 opgericht en is een stichting die losstaat van de voetbalvereniging Sportclub Westervoort. De Club van 100 is een initiatief van een aantal vrienden van de voetbalvereniging met als doel - conform haar statuten - de vereniging financieel te steunen in projecten die de gehele vereniging ten goede komen. Je kunt lid worden door het inschrijfformulier te printen, in te vullen en in te leveren bij de op het formulier genoemde personen.

Voor de leden van de Club van 100 biedt de stichting het volgende:

  1. Vermelding naam/bedrijf op een bord in de kantine van Sportclub Westervoort;
  2. Eenmaal per jaar een vergadering met het bestuur met aansluitend een gezellig samenzijn;
  3. Gratis toegang tot de thuiswedstrijden in de competitie en een uitnodiging voor de eventuele feestavond van de voetbalvereniging.

De Stichting Vrienden van Sportclub Westervoort telt momenteel ruim 250 leden. Door dit grote aantal leden is de stichting in staat in de toekomst projecten financieel te blijven ondersteunen. Het bestuur van de stichting is het een genoegen om u als lid van onze Club van 100 te verwelkomen. De kosten van het lidmaatschap bedragen € 45,38 per jaar. Het jaarlijkse bedrag kan eventueel per halfjaar worden voldaan.

Laden...