De Bakkerij Koenen oliebollencup was weer een groot succes. Een groot gedeelte van de jeugdteams (O8 tm O15)  kwam tegen elkaar uit om te strijden om de beker met de grote oren. De opzet was in mini WK vorm waarbij ieder team een land vertegenwoordigde. Elk van de 16 teams stond onder leiding van een bezielende bondscoach uit de selectie (mannen, zondag 1 en 2).  De teams waren samengesteld uit gehusselde spelers verdeeld over 3 leeftijdscategorieën. Er waren dus ook 3 bekers te veroveren. 

Uiteindelijk gingen Spanje (captain Ronnie) België (captain Sven) en Japan (captain Tycho) met de hoofdprijs aan de haal. 

Ondanks de kou was het enthousiasme en de inzet geweldig. Tussen de wedstrijden door even lekker opwarmen ik het clubhuis waar een speciale fotohoek in kerstsfeer was ingericht. 

Op onze mooie nieuwe schermen werden dankzij "Hightech Joris" en Niek het schema, de uitslagen en de standen gepubliceerd. De wedstrijden werden in goede banen geleid door Etienne, Jasper en John. Achter de bar zorgden Renate, Kim, Karlo, Demi en Roos voor een hapje en een drankje. 

150 kids hebben een leuke voetbaldag gehad. Mede dankzij Bakkerij Koenen en Plus die trakteerden op heerlijke oliebollen en chocomelk. 

Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen bedankt! 

Namens Voetbalorganisatie en de Toernooicommissie

Check de foto's in het fotoalbum. Jan en Milan, bedankt voor de mooie kiekjes.

Laden...