Hoewel onze prachtige club natuurlijk op 10 augustus 1937 is geboren, werd het verjaardagsfeestje iets later gevierd in verband met de zomervakantie. Waar de jeugd een week eerder aan de beurt was, was het op vrijdag 16 september feest voor alle leden vanaf 16 jaar, vergezeld door eventuele aanhangels.

In zalencentrum Wieleman vond een gezellige feestavond plaats onder de muzikale begeleiding van Trio The Band. Er waren meer dan 200 aanmeldingen, en dat aantal is er ook geweest, zij het nog niet aan het begin van de avond.

In de loop van de avond nam de voorzitter nog even het woord voor een korte blik op het jubileum. Tevens werd nog een sportclublid in het zonnetje gezet. Het betrof hier Bertus Nass, die tijdens de afgelopen nieuwjaarsbijeenkomst gehuldigd zou worden voor zijn 60-jarig lidmaatschap, maar toen niet aanwezig kon zijn.

Na een voorzichtig begin gingen de voetjes al gauw van de vloer en vloeide het goudgele sap rijkelijk. Naderhand hebben de aanwezigen de avond geëvalueerd en zijn ze tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat de glazen ditmaal groter waren dan normaal, waardoor menigeen op zaterdagochtend toch even wat opstartproblemen heeft gekend. Al met al kan er terug gekeken worden op een mooie avond, waarbij weer duidelijk naar voren kwam dat Sportclub Westervoort een fantastische club is met heel veel leuke en betrokken leden die altijd zorgen voor een goed feestje. Op naar de 90 jaar!

Namens alle aanwezigen willen we de jubileumcommissie bedanken voor al hun inzet om deze avond mogelijk te maken. We mogen blij zijn met jullie als vrijwilligers van ons cluppie. Ronald, Marc, Nancy, Tanja, Isabel en John: bedankt, we hebben ervan genoten!

Laden...