Beste voetballers, beste vrijwilligers, beste supporters,

2022 was een heftig jaar. Waar we vanwege corona het jaar iets later begonnen ging de bal in januari gelukkig wel weer rollen. En hoe! Met menig kampioenschap van zowel jeugd- als seniorenteams knalden we de zomer in. De slagroom op de taart was het kampioenschap van ons 1e mannenteam. Promotie naar de 3e klasse waar de mannen nu op een schitterende 2e plaats staan.

De witte broeken en blauwe truien zijn weer met de nodige trots, moed en flair gedragen.

We hebben gejuicht en we hebben gehuild. Dierbare Sportclub iconen zijn overleden, nieuwe talenten zijn opgestaan.

Onze jeugdtak groeit en bloeit en ook onze meiden en vrouwen divisie floreert. Bijna alle seniorenteams hebben ongekend gepresteerd.  Het G team heeft nieuwe aanwas waardoor de continuïteit en het voetbalplezier geborgd is. Het was voetballend een absoluut topjaar!

En 150 blauw witte vrijwilligers stonden er weer. Door weer en wind, in de brandende zon en kletsnat in de regen. Grote klasse!

Om ons heen gaan we van de ene crisis naar de andere maar Naederhuyse trekt zich daar niets van aan. Laat voetbal ook komend jaar maar weer een mooie sportieve uitlaatklep zijn.

Iedereen bedankt voor een heel mooi 2022. Speciaal dank aan John Kemper die de voorzittershamer na 10 jaar trouwe dienst heeft overgedragen aan een zeer waardig opvolger: meneer de Lange, succes Marc!

Op naar een geweldig nieuw voetbaljaar!

Blijf gezond & blijf positief.

 

Laden...