De punten voor de MO11 worden verzameld in de tassen van Patrick van Ansem

Op zaterdag 19 november ontvingen de meiden van de MO11 gloednieuwe tassen uit handen van Patrick van Ansem (meest links op de foto). “VANSEM boekhouding” was zo enthousiast over het nieuwe team waar ook zijn dochter Amy in speelt, dat hij ons deze tassen wilde sponsoren. Patrick namens alle meiden, bedankt!

Misschien is het leuk om jullie gelijk te vertellen wie dan deze meiden zijn.

Jill van Dijk

Jill is enorm betrokken. Helaas heeft ze een tijdje te kampen gehad met een knieblessure. Heel sneu. In die tijd was ze altijd aanwezig om haar vriendinnen te steunen. Gelukkig gaat het nu weer beter en speelt ze weer volledig mee.

Mae Jansen

Mae heeft net als haar vader een hele mooie traptechniek. Ze maakt weinig onnodige fouten, is enthousiast en gedreven.

Puck Arends

Puck is sterk aan de bal en heeft een heel goed schot, ze heeft altijd zin om te voetballen en zal nooit een training of wedstrijd overslaan.

Josh de Roos

Josh is ons aanstormend talent. Ze heeft nu al een blauwwit hart en heeft gelukkig de voetbalkwaliteiten van haar moeder.

Jasmijn de Wijs

Weten jullie nog hoe makkelijk Romario scoorde? Zo niet, kom dan even kijken op zaterdag bij MO11. Jasmijn heeft afgelopen zaterdag tegen Driel meer gescoord dan haar vader in 35 jaar.

Amy van Ansem

Nu al onze rots in de branding. Zeer sterk zowel aan de bal als zonder bal. We zijn heel blij dat ze de overstap naar Sportclub Westervoort heeft gemaakt.

Iris Roorda

Iris is door haar bescheidenheid op de achtergrond aanwezig. Heel belangrijk voor het team. De Philippe Cocu van de MO11.

Tatum van der Wilk

Tatum is de pitbull van het team. Ons bijtertje dat nooit opgeeft. In Zevenaar (SDZZ) zijn ze nog steeds bang voor haar.

Fajah Peters

Eén van de intelligentste speelsters van de regio. Fajah kan het spel lezen en staat daarom altijd op de goede plaats. Ze scoort ook ontzettend makkelijk.

Fayenne Siebenheller

Vroeger wilde je als spits nooit tegenover een Siebenheller staan. Anno 2022 is dat nog steeds zo. De voorhoedespeelsters van de tegenstanders krijgen geen kans bij Fayenne.

Julie Smits

Julie is onze sierlijke alleskunner. Staat altijd op de juiste plaats, vorig jaar erg belangrijk in de kampioenswedstrijd met twee goals. Een pinchhitter net als haar opa en vader.

Hayley Willems

Deze razendsnelle middenvelder is net pas begonnen. Als je haar ziet voetballen, dan zou je dat zeker niet zeggen. Ze kan ook nog eens geweldig keepen.

De MO11 staat onder de bezielende leiding van:

Bob Jansen

Pascalle de Roos

Milou Lippinkhof

Frank Arends

We hopen jullie snel een keer te zien op zaterdagmorgen om 09.45u.

Laden...