Na 2 coronajaren was op zondag 1 januari 2023 om 15 uur eindelijk weer de aftrap van de 1e activiteit in het nieuwe kalenderjaar, nl. de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Deze werd, zoals gebruikelijk, zeer druk bezocht.

Bij binnenkomst was er voor een ieder een glas champagne om te proosten op het nieuwe jaar. Het werd gezellig druk en de bijeenkomst werd muzikaal opgeluisterd door Roy Wilting, Arjan Koenen en als extra toegift Gerard van Weelden.

Nadat John Kemper afgelopen ledenvergadering in november 2022 de voorzittershamer overdroeg aan Marc de Lange mocht hij als de nieuwe voorzitter zijn ‘maidenspeech’ houden.

In deze speech blikte de voorzitter kort terug op de gebeurtenissen in 2022. Hij memoreerde de in dat jaar overledenen Gerard Klinkenberg, Carlo Brands, Jupp Dahm en Henk Snelder. Uitermate goed waren de opbrengsten van zowel de WK-toto als de kerstbingo.

Verder werden de volgende jubilarissen door de voorzitter in het zonnetje gezet:
25 jaar lid: Marco Hensen, Hans Matser, Roy Wilting, Jeroen Tacke, Bjorn de Theije, Rob Manheim, Jeroen van der Vliet, Maurice Hoveijn, Patrick van der Meij, Jaap Terhaard, Edwin Huuskes, Tom Krijgsheld, Ferry Snelders, Herman Wenting. Gerda Dahm - Ubing, Joris Boss, Brian Volman en Tim Mecking hebben zich afgemeld.
40 jaar lid: Freek Nomden, Martin Wieleman, Bob van de Veen en Bart Krechting.
50 jaar lid: Peter Abbink, Cees Anema en Theo de Reus.
60 jaar lid: Hans Hetterscheit, Mart Messing, Hanny de Ruyter de Wildt en Willie Stevens.
70 jaar lid: Piet Stevens en Ben Hulshorst (op de foto hieronder). Piet Stevens was door omstandigheden niet aanwezig.
Allen werden in de bloemen gezet en ontvingen het bijbehorende aandenken.En dan was er nog een bijzonder moment voor 2 leden: Edwin Peters en John Kemper werden benoemd tot erelid van de vereniging, voor beiden zeer verdiend. Ook zij werden in de bloemen gezet en ontvingen het bijbehorende aandenken. Beide heren zullen worden toegevoegd op de ‘Wall of Fame’ (de wand in het clubhuis met daarop alle ereleden vermeld op een eigen bord).

Daarna bleef het nog heel lang gezellig in ons clubhuis.

Alle jubilarissen: 

# Op ons fotoboek staan meer foto's van deze middag.

Laden...