Afgelopen 12 mei was Yasmin Peters (JO10-4) pupil van de week bij VR1. Het was een prachtige zonnige moederdag met strak blauwe lucht en gezellige sfeer op het sportpark. Dit kon alleen maar een topdag worden.

Yasmin mocht mee als pupil van de week. Wat was dat spannend voor haar. Eerst een warm onthaal in het clubhuis en vervolgens mee het veld op samen de warming-up doen. Ze hielp met het inschieten van de keeper en het allerbelangrijkste: ze mocht daarna de aftrap doen. Heel leuk vond ze het, maar ook heel erg spannend.

Om 12.30 uur begon de wedstrijd tegen tegen Union. Yasmin mocht in de dug-out zitten bij de dames terwijl de moeders op de eretribune konden genieten van de wedstrijd onder het genot van een glaasje Prosecco. Alle aanmoedigingen hebben het team geluk gebracht, want er werd met 3-0 gewonnen.

Na afloop kreeg Yasmin nog een vaantje, een oorkonde en een voetbal, gesigneerd door het hele team. Ze staat ook op de foto met haar favoriete speelster: Ariane. Een mooie dag om op terug te kijken!

Helaas bereikte dit nieuws de webredactie pas laat. Zonde! Heb jij leuk nieuws over jouw team of activiteit, laat het ons dan per mail weten.

Laden...