De afgelopen maand hebben commissieleden, trainers en coördinatoren weer de basisgesprekken gevoerd om zorgvuldig de teamindelingen voor het betrouwbare voetbalseizoen samen te stellen. Mochten we onverhoopt toch een speler gemist hebben, dan kun je contact opnemen met een trainer of een coördinator. We zullen dit dan zo snel mogelijk behandelen en zo nodig aanpassen.

De teamindelingen zijn terug te vinden in de onderstaande lijsten:

> Teamindeling ST Teams

> Teamindeling SCW Junioren teams

> Teamindeling SCW Meiden (MO) teams

Wij zijn op dit moment bezig met de indeling voor de trainingstijden en de locatie. Deze volgt zeer binnenkort.

Ook in seizoen 2024-2025 zullen de jeugdspelers van AVW'66 en Sportclub Westervoort samen laten voetballen in KNVB Samenwerking Teams (kortweg ST). Wij organiseren deze ST voor spelers in de teams JO7 t/m JO14.

De teams waar nog geen teamindeling voor is gemaakt, zullen we goed overleggen met de trainers voor de start van de competitie. Wij verwachten dat dit in augustus, voor de start van de competitie, goed gaat komen.

Let op: wij zoeken voor diverse teams nog “extra” trainers en begeleiders. We hopen dus dat ouders en/of leden zich nog willen melden om te helpen het voetbal voor onze jeugd mogelijk te maken. Want zonder deze hulp kunnen we geen voetbal organiseren!

Namens Sportclub Westervoort en de ST Commissie wensen we iedereen alvast een fijne vakantie en veel plezier met het EK voetbal.

We zien elkaar in augustus op het voetbalveld!

Sportieve groet,

Voetbalzaken Sportclub Westervoort en de ST Commissie AVW'66/ Sportclub Westervoort

 

Laden...