Sinds begin 2000 kunnen mensen met een geestelijke en/of fysieke beperking voetballen bij Sportclub Westervoort.

Er is een team dat alleen traint op de dinsdagavond en een team dat traint op de dinsdagavond en in competitieverband speelt op zaterdag. Hoe mooi is het om dit als vereniging te kunnen bieden! 

Waar zijn we naar op zoek?

In de meest ideale situatie zoeken we een trainer die op dinsdagavond van 19.45 tot 21.00 uur training geeft aan het team dat competitie speelt en op zaterdag de coaching van dit team op zich wil nemen tijdens de wedstrijd. Je doet dit samen en in overleg met Geurt van Loenen en Hanny Schut.

Ben je enthousiast om voor deze bijzondere groep iets te betekenen? Neem dan contact op met Geurt of Hanny. Ook als je op zaterdag niet beschikbaar bent maar wel op de dinsdagavond of andersom komen we graag met je in gesprek. Kun je niet iedere dinsdagavond of zaterdag? Ook geen punt, alles in overleg.

Het zou eeuwig zonde zijn als we met ingang van het seizoen 2024/2025 bij de Sportclub geen G-team meer in de competitie hebben. Niet omdat er geen voetballers zijn maar omdat we niet voldoende trainers/begeleiders hebben.

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Geurt van Loenen, coördinator G-voetbal tel. 06 58 89 06 33, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of

Hanny Schut, teammanager G-voetbal, tel. 06 24 52 58 51, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laden...