Beste vrijwilligers van Sportclub Westervoort,

Binnenkort is het weer zo ver: graag wil het bestuur alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Tijdens de traditionele vrijwilligersmiddag/ avond zorgt het bestuur voor een hapje en een drankje. Op zaterdag 20 april vanaf 16:30 uur is iedereen die zich het afgelopen jaar als vrijwilliger heeft ingezet welkom, waarna we rond 20:00 uur de avond afsluiten.

Inschrijven is wel verplicht: doe dit via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de intekenlijsten, die achter de bar in het clubhuis komen te liggen. We weten dat er een aantal vrijwilligers zijn die geen digitale middelen tot hun beschikking hebben, dus probeer hen ook te bereiken. Dus: trainers, leiders, coördinatoren, grens- en scheidsrechters, zaterdag commissieleden, mensen uit het clubhuis, onderhoudsploeg, Ballenvanger en PR, enzovoort, enzovoort ofwel iedereen die de club als vrijwilliger vooruithelpt, wordt van harte uitgenodigd.

We zien jullie graag in groten getale op zaterdag 20 april, 16:30 uur in ons clubhuis. En laten we hopen dat het mooi weer is.

Bestuur Sportclub Westervoort

Laden...