Sportclub Westervoort JO12-3 heeft afgelopen zaterdag een indrukwekkende comeback veroorzaakt door in een spannende wedstrijd tegen Dierense Boys van een 2-0 achterstand terug te komen naar een 2-3 overwinning in de laatste minuten.

Deze indrukwekkende ommekeer verzekerde het team van het kampioenschap van de 3e fase in het seizoen 2023 - 2024, waarmee het seizoen ongeslagen werd afgesloten.

De wedstrijd tegen Dierense Boys, herhaaldelijk door spectaculaire momenten en een unieke teamgeest, zullen de boeken gaan als een van de meest gedenkwaardige momenten in de geschiedenis van Sportclub Westervoort. Het jonge team heeft gedurende het hele seizoen een buitengewoon doorzettingsvermogen en vastberadenheid getoond, wat uiteindelijk geleid heeft tot deze historische overwinning.

Na het behalen van de overwinning werd het team geëerd met een kampioensbeker en medailles, een welverdiende erkenning voor hun prestaties. De viering van het kampioenschap vond plaats op sportpark Naederhuyse in Westervoort, waar spelers, coaches, familieleden en supporters bijeenkwamen om dit bijzondere moment te vieren. De sfeer was samengevat, met frietjes voor iedereen, en bood een perfecte afsluiting van een onvergetelijk seizoen.

Laden...