Vanmiddag is er voortijdig een einde gekomen aan de wedstrijd tussen beide ploegen. Nog in de eerste helft werd een toeschouwer onwel en kwam de ambulance er aan te pas om hem met sirene mee te nemen.
Omdat het hier de vader van één van de spelers van DCS betrof, besloten de gasten niet meer verder te spelen en werd de wedstrijd in de 40ste minuut gestaakt. Het is te hopen dat het allemaal niet heel ernstig is en wij wensen vanaf deze plek, de ongelukkige beterschap en snel herstel.

Op het moment van staken stond de 1-1 stand op het scorebord. Al in de tweede minuut kopte de mee opgerukte Tim (Weer hij!) een corner van Mounir buiten bereik van de Zevenaarse keeper binnen. Door deze snelle voorsprong leek het of de thuisclub dacht een eenvoudige middag tegemoet te gaan maar niets bleek minder waar. De bezoekers deden er een schepje bovenop en zij troefden de Westervoorters in de duels af. Veel van de alom geprezen blauwwitte acties en combinaties mislukten en zelfs eenvoudige passjes kwamen niet aan. De geel-zwarten kwamen steeds dreigender voor het doel van Ronnie. Die werd vervolgens in minuut 20 geklopt doordat een DCS'er een schot van richting veranderde, waardoor Ronnie op het verkeerde been stond en de bal in zijn doel zag verdwijnen. De wedstrijd rommelde daarna door met nog één grote doelkans voor de Westervoortse goal. Totdat de wedstrijd werd gestaakt.

Wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld is nu - uiteraard - nog niet bekend. Wel is bekend dat de volgende wedstrijd thuis tegen koploper en periodekampioen DVC '26 is. Deze wedstrijd wordt zaterdag 3 februari gespeeld in verband met Carnaval en begint om 18.00 uur. De eerste competitiewedstrijd van dit seizoen leverde in Didam een 3-2 nederlaag op. Misschien kunnen de mannen van Wim zich zaterdag revancheren. Een extra motivatie lijkt niet nodig.

Bert Jansen (BerJoz Holding B.V.) was samen met zijn broer Andro balsponsor.

Rob G 

Laden...