Sportclub Westervoort speelt op het gemeentelijk Sportpark Naederhuyse. Het sportpark omvat 3 volledige speelvelden en meerdere trainingsvelden. Het hoofdveld kent een overdekte tribune en alle velden zijn (door de vereniging samen met de Club van 100) voorzien van een automatische sproei-installatie.

Wij beschikken over een eigen clubgebouw dat (voornamelijk in eigen beheer) is uitgebreid en aangepast aan de groei van de vereniging. Het gebouw kent o.a. 14 kleedkamers, een herstel-/verzorgingskamer, een commissiekamer, een vergaderruimte voor het bestuur en niet te vergeten het onlangs zeer fraai gemoderniseerde clubhuis waarin allerhande horecavoorzieningen beschikbaar zijn.

Vanaf het seizoen 2009-2010 beschikt Sportclub over een kunstgrasveld van de nieuwste generatie. Dat betekent dat er onder alle weersomstandigheden kan worden gespeeld en getraind.

Ons sportpark is gesloten op:

  1. De maandag en dinsdag van de carnaval;
  2. De laatste week van december;
  3. De eerste week van januari;
  4. De maandag en dinsdag van de kermis in Westervoort.

Op deze dagen kan er niet getraind worden, met uitzondering van de eerste week van januari. Indien de veldomstandigheden dit toelaten mag er in deze week wel, mits vooraf aangemeld, getraind worden. Het clubhuis is echter gesloten en de teams zijn zélf verantwoordelijk voor het afsluiten van de toegangsdeur naar de kleedkamers en het toegangshek van ons sportpark.

Laden...