• WK toto 2022
  • Bingo bij Sportclub

    Op vrijdag 16 december in ons clubhuis, van 20.00 uur tot 00.30 uur. 

Tot in februari 2023 vinden er structurele wijzigingen aan de website plaats. Check hier de geplande werkzaamheden.

Nieuws

Piet Stevens uit Duiven is zaterdag benoemd tot erelid van de Club van 100 van voetbalvereniging Sportclub Westervoort. Piet is vanaf de oprichting in 1997 tot begin deze maand penningmeester geweest van de sponsorstichting. Hij is het eerste erelid van de Club van 100. Zijn opvolger als penningmeester is Hennie van Betuw.

"Piet is een fijne vent en bovendien een financiële vakman", zegt voorzitter Jan Ubing van de Club van 100, officieel de Stichting Vrienden van Sportclub Westervoort genaamd. Dat Piet Stevens een stapje terug doet heeft volgens Jan te maken met zijn leeftijd en afnemende gezondheid. "Piet is intussen de tachtig gepasseerd. Het wordt te veel voor hem. We hebben wel afgesproken dat hij Hennie blijft ondersteunen."

Naast de eer viel Piet bij zijn benoeming tot erelid een oorkonde en een glazen beeldje ten deel. Piet was in 1997 medeoprichter van de Club van 100. Hij trad toe als penningmeester en zag in 25 jaar liefst 177.000 euro door zijn handen gaan. Jan Ubing: "Dat is het totaalbedrag dat we in al die jaren voor Sportclub Westervoort hebben opgehaald. Het is in van alles en nog wat geïnvesteerd: de afrastering, een scorebord, een speeltuintje, ledverlichting, de fietsenstalling, noem maar op."

Bron tekst: Duivens Nieuwsblad
Bron foto's: Jan Koers

Laden...