De Champions League (CL) is bedoeld voor de jongste voetballers in de leeftijdscategorie van 4 tot 7 jaar. Het doel van de CL is om spelenderwijs, op vertrouwd terrein, kennis te maken met het spel voetbal. De basisbeginselen en de spelregels van het voetbal zullen worden bijgebracht. Elke woensdag wordt er getraind op het trainingsveld van 18:00 tot 19:00 uur en op zaterdag spelen we van 8:30 tot 9:30 uur onderlinge wedstrijden op het hoofdveld in de shirts van een aantal topclubs uit de Champions League, zoals FC Barcelona, Bayern Munchen en Juventus.

Buiten de leuke onderlinge wedstrijden zijn er meer voordelen, zoals:

  • kennismaken met voetbal in een bekende omgeving;
  • iedere zaterdag wedstrijden spelen van 8:30 tot 9:30 uur op het hoofdveld;
  • geen reisverkeer naar andere verenigingen;
  • een goede manier om spelers klaar te stomen voor de competitieteams;
  • instroom is het hele seizoen mogelijk.

In de winterstop wordt 1 à 2 keer een onderlinge competitie in de zaal gespeeld. De Champions League is standaard van de partij als Sinterklaas onze vereniging aandoet. Aan het einde van elk seizoen is er een afsluitende training waarbij de kinderen tegen de ouders voetballen. Aansluitend zijn er frietjes.

Gezien de jonge leeftijdscategorie mogen de kinderen eerst een aantal keer mee trainen. Als de speler enthousiast is om in de Champions League van Sportclub Westervoort te spelen kan hij of zij bij de coördinator van de Champions League terecht om lid te worden.

Praktische informatie is te vinden op de teampagina van de Champions League.

Neem voor meer informatie over de Champions League contact op met de CL-coördinator.

Coördinator Champions League
ln.troovretsewcs@eugaelsnoipmahc

Laden...