Onze vereniging kan niet bestaan zonder vrijwillige teambegeleiding, bestaande uit coaches, trainers, leiders, en (assistent) scheidsrechters. Op deze pagina staat informatie over en voor de teambegeleiding.

Trainen

Op elke teampagina staan de trainingstijden, -velden en -kleedkamers vermeld. De jeugdcommissie is aanspreekpunt voor de veld- en kleedkamerindeling van de jeugd. Tevens zal deze commissie de teambegeleiding informeren over het uitdelen en inleveren van het trainingsmateriaal. De technische commissie voert dit uit voor de senioren.

Wedstrijden

De meeste teams spelen competitie (regulier en/of beker) bij de KNVB. Op elke teampagina staan de stand, komende wedstrijden en recente uitslagen van alle KNVB competities waaraan het team deelneemt. De veld- en kleedkamerindeling bij thuiswedstrijden is meestal enkele dagen van tevoren online in te zien, maar in het weekend zijn er vrijwel altijd gastheren en -vrouwen in de commissiekamer te vinden.

De KNVB heeft een kalender gepubliceerd waarin alle speeldagen staan. Bij wedstrijden van de KNVB wordt gebruikt gemaakt van de mobiele Wedstrijdzaken app. Er is meer informatie beschikbaar, maar een gastheer of -vrouw kan je ook op weg helpen.

Het staat teambegeleiding vrij oefenwedstrijden te organiseren. Gezien de beperkte ruimte op ons sportpark wordt aangeraden om een uitwedstrijd te regelen. Meld oefenwedstrijden voor jeugdteams altijd bij de jeugdcommissie en doe geen toezeggingen richting de tegenstander alvorens je een definitief akkoord hebt. Senioren kunnen terecht bij de technische commissie. Wedstrijden in (beker) competitieverband gaan altijd voor. Dit kan ertoe leiden dat een oefenwedstrijd door overmacht verplaatst of afgelast moet worden.

Scheidsrechters

Het wedstrijdsecretariaat probeert in samenwerking met de jeugdcommissie zo veel mogelijk scheidsrechters te regelen voor de thuiswedstrijden. Echter zijn er te weinig scheidsrechters om alle wedstrijden van een scheidsrechter te voorzien. We doen een beroep op de teambegeleiding om indien nodig zelf een scheidsrechter te regelen. De jeugdcommissie organiseert de opleiding van scheidsrechters en wil het aantal scheidsrechters heel graag uitbreiden. Iedereen kan zich aanmelden. Het is mogelijk om de voorlopige scheidsrechtersindeling online in te zien.

Kleding

Kleding en tassen kunnen worden besteld via onze webshop. Er is kleding voor zowel spelers als trainers en leiders. Wedstrijdkleding wordt door de club verzorgd middels het kledingplan. De kledingcommissie kan je daar meer over vertellen.

Actualiteit in de nieuwsbrief

De jeugdcommissie stuurt enkele keren per seizoen een nieuwsbrief naar de teambegeleiding. Op deze manier wordt actuele, praktische informatie gedeeld.

Trainer, leider of (assistent) scheidsrechter worden

Er zijn vele redenen te bedenken waarom het leuk is om een taak als vrijwilliger op je te nemen. Het kan zijn dat je zoon of dochter bij ons voetbalt, maar het kan ook zijn dat je studie aansluit op het trainersvak of dat je het helemaal te gek lijkt om als leider de trainer en de spelers te ondersteunen. Voor jou staat de jeugdcommissie klaar om je te helpen deze droom te laten uitkomen. Zij zorgen ervoor dat jij een held kunt zijn voor een team van onze vereniging. Omdat jij er bent, kunnen wij er zijn!

Laden...