Homepage

Bekendmaking winnaars

De winnaars van het klassement en van de loting zullen binnenkort bekend worden gemaakt via de website van de vereniging scwestervoort.nl. De loting wordt verricht door voorzitter John Kemper.

WK 2022 in Qatar

Het Wereldkampioenschap voetbal wordt in 2022 gehouden in Qatar. Het Nederlands elftal neemt het in groep A op tegen Qatar, Ecuador en Senegal. Het toernooi start op 20 november en de finale staat gepland op 18 december. De organisatie wenst alle deelnemers veel succes met de voorspellingen en vooral ook veel plezier. Bedankt voor jullie steun aan Sportclub Westervoort.

Verbeteringen

Ten opzichte van de vorige editie zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. We hebben een enquête gehouden en alle feedback op een rijtje gezet. Dankzij jullie tips en ideeën en de programmeerskills van de organisatie zijn de volgende wijzingen doorgevoerd.

  1. Je blijft nu automatisch ingelogd. Pas als je de site langer dan vijf dagen niet hebt bezocht, word je automatisch uitgelogd. Natuurlijk kun je ook altijd handmatig uitloggen via het menu.
  2. Vorige editie was echt gaaf met meer dan 500 deelnemers. We kwamen er wel achter dat je jezelf nauwelijks meer kon vinden in het klassement. Daarom kun je nu bovenaan het klassement je positie zien. Door erop te klikken zal de pagina scrollen tot jouw positie.
  3. Je kunt zelf je wachtwoord herstellen.
  4. Als je een uitnodiging ontvangt voor een subklassement zie je nu ook welke gebruiker de uitnodiging heeft verstuurd. Deze gebruiker is de eigenaar van het subklassement en kan als enige andere gebruikers uitnodigen.

Doe je voor de eerste keer mee? Neem dan vooral een kijkje bij de spelregels en veelgestelde vragen.